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Dear Mr. Udoff:

Your letter of August 12, 1994 requests assurance that the
Division of Investment Management would not recommend enforcement
action to the Commission if the Pershing Division of Donaldson,
Lufkin & Jenrette Securities Corporation (“Pershing/DLJ")
includes in the disclosure document required to be provided to
clients and prospective clients of the wrap fee program that it
sponsors (the "wrap fee brochure®) information about another
advisory program sponsored by Pershing/DLJY, and provides the wrap
fee brochure to clients of both the wrap fee program and the
other program in lieu of Part II of DLJ's Form ADV.

According to your letter, Pershing/DLJ is the sponsor of,
and acts as clearing broker for, two programs called PEAK I and
PEAK II that are available to customers of introducing
broker/dealers. You state that PEAK I is a “wrap fee program" as
defiped in rule 204-3(qg) (4) under the Investment Advisers Act of
1940 under which clients primarily are referred to independent
portfolio managers. You state that Peak II is a mutual fund
asset allocation program (i,e., a program under which the
allocation of client assets among investment companies is
recommended), and is therefore not a wrap fee program under rule
204-3(g) (4) . Pershing/DLJ proposes to include the required
disclosure about the PEAK I and PEAK II programs in a single

brochure that would be provided to clients and prospective
clients of both programs.

Rule 204-3, as recently amended, requires that the sponsor
of a wrap fee program deliver the wrap fee brochure to
prospective clients of the program, and annually o;fer to deliver
the wrap fee brochure to existing program clients.® The wrap fee
brochure must be separate from the brochure the adviser is
required to provide to other advisory clients, and any

! See also Instruction 9 of Form ADV.

2 Paragraph (f) (1) of rule 204-3.



-2-

information that is included in the wrap fee brochure in addition
to that which is specifically required must ?e limited to
information concerning the wrap fee program.” As a result,
extensive disclosure about an adviser's services other than its

wrap fee programs generally cannot be included in the wrap fee
brochure.

Mutual fund asset allocation programs were not included
within the definition of a wrap fee program in the recent
amendments.* Accordingly, disclosure about these programs may be
provided to clients and prospective clients through Part II of
the sponsor's Form ADV or a docu?ent containing at least the
information required by Part II.’ Mutual fund asset allocation
programs, however, are similar in certain respects to wrap fee
programs covered by the amendments and may be marketed to the
same types of investors. It therefore may be helpful to
investors to include disclosure about a sponsor's mutual fund
asset allocation programs in the same document as disclosure
about the sponsor's wrap fee programs.

Accordingly, based on the facts and representations in your
letter and without necessarily agreeing with your analysis, we
would not recommend enforcement action to the Commission if
Pershing/DLJ includes the disclosure required by Part II of Form
ADV about the PEAK II program in the wrap fee brochure required
under paragraph (f) of rule 204-3, and provides that wrap fee
brochure to clients and prospective clients of both the PEAK I
and PEAK II programs in lieu of Part II of Form ADV and as
required by rule 204-3. You should note that any different facts
or representations might lead to a different conclusion.

Sincerely,

VoI

Robert E. Plaze
Assistant Director

3 Id.

Certain mutual fund asset allocation programs were proposed
to be included in the wrap fee disclosure requirements. See
Investment Adviser Act Rel. No. 1401 (Jan. 13, 1994) [59 FR
3033 (Jan. 20, 1994)]. As adopted, however, the amendments
do not apply to mutual fund asset allocation programs. See
Investment Auvisers Act Rel. No. 1411 (Apr. 19, 1994) [59 FR
21657 (Apr. 26, 1994)].

Paragraph (a) of rule 204-3.
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Office of Disclosuse and Investment Adviser Regulation
s . | - I E l c ‘e i n
450 Rifth Street NW.
Washington, D.C. 20549
Re: Wrap Brochure requirements
pursuant to Release No. 1A-1411
(File No. §7-2-94)

Dear Mr, Plaze:

I am writing in furtherance of our conversation regarding Pershing/DLJ sponsorship of
certain wrap account and mutual fund asset allocation programs, principally in the context of
fully-disclosed clearing relationships with introducing broker/dealers.

The principal programs sponsored by Pershing which are available to customers of
introducing broker/dealers are PEAK I and PEAK II. PEAK Iis a standard wrap account
program utilizing primarily independent professional portfollo managers. PEAK il is & mutual
fund asset allocation program. At present, customers Interested in PEAK programs receive a
kit which contains descriptive information on both programs, including DLYs ADV, Part II.
The ADV, Part 11 itself, also includes required information with respect to both programs.
Additionally, the introducing broker/dealer will include its own ADV, Part 11 in the kit as well
as that of any PEAK I portfolio manager selected .

As required by Release No, IA-1411, effective October 1, 1994, Pershing will utilize a
separate brochure to provide required disclosures to customers regarding the PEAK I program.
Although PEAK 11, as a mutual fund asset allocation program, appears to be exerapt from the
separate brochure requirement, we would propose to also include comparable PEAK II
disclosures in the same brochure, in lieu of providing PEAK II customers with DLY's ADV,
Part I Such customers would, of course, continue to receive the introducing broker/dealer's
ADV, Part I which includes disclosures with respect to both PEAK 1 and PEAK II.

We believe that the above approach, in general, and particularly in the context of a
clearing relationship, will avoid customer confusion, without necessitating the bifurcation of
information regarding the program alternatives available to them. Furthermore,
we believe this approach is consistent with Section 204-3 of the Investment Advisers Act
which permrits a separate written document containing at least as much information as required
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byFomADV.Pmntobeutilizedinlieuomen. We belisve that between the separate
Pershing/DLJ brochure and the introducing broker/dealers ADV, Pert II the customer will
receive as much, or more information, than is required under Section 204-3,

Based on all the foregoing, we respectfully request your early response as to whether
ommpoudcppmwhhwnshmtvdththauphﬁomwhichbmmeﬁealveonom
1st. Thank you for your courtesy in this matter. '

Sincerely,

ALl )



